Bericht versturen
Thuis

Shenzhen Hansome Technology Co., Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
China Shenzhen Hansome Technology Co., Ltd. certificaten
China Shenzhen Hansome Technology Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Het materiaal van HSTECH paste totaal ons vereiste, de machine werkende stal en geen fouten, het helpen ons een partij tijdens de elektronische productie, dank, houden wij van het!

—— Bradly

Wij zijn gelukkig met deze equpiments, zullen wij nieuwe gevallen voor u proberen.

—— Jason

De reinigingsmachine werkt zeer goed, dank voor de dienst!

—— Emma

The parts we purchased with very good quality, your stock parts item is exhaustive and the service reaction is fast, it's really help.

—— Eduardo

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

   

  Shenzhen Hansome Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 0

  Shenzhen Hansome Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 1

  Shenzhen Hansome Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 2

  Shenzhen Hansome Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 3

  Shenzhen Hansome Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 4

  Shenzhen Hansome Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 5

  Shenzhen Hansome Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 6

  Shenzhen Hansome Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 7

 • OEM / ODM

  Wij stemmen in warm met OEM/ODM, zijn wij bereid om ideeën te horen en thoughs van klanten, op onze ervaring en markttendensen, ontwerp worden gebaseerd en speciale producten aan te passen die om de markt te passen.

   

  OEM de Dienst

  De origineel Materiaalfabrikant (OEM) is een gebruikte termijn wanneer één bedrijf een deel of een subsysteem maakt dat in het eindproduct van een ander bedrijf worden gebruikt. Als u uw eigen ontwerp hebt en problemen voor productie hebt, kunnen wij verantwoordelijk voor de productie slechts voor u. Wij hebben 7 jaar OEM ervaringen, kon het u stabiele kwaliteit en beste prestaties aanbieden.

   

  ODM de dienst

  De originele Ontwerpfabrikant (ODM) is een bedrijf dat ontwerpen en vervaardigt een product zoals die en uiteindelijk re-gemerkt door een andere firma voor verkoop wordt gespecificeerd. Dergelijke bedrijven staan de merkfirma toe om (of als supplement of alleen) zonder het moeten te produceren in de organisatie of het runnen van een fabriek in dienst nemen. Wij zullen uw octrooi ODM van de klant product beschermen en aanvragen, dat uniek voor klanten.

   

   

   

 • R & D

  Wij hebben sterke die R&D-capaciteit, op ons bedrijfprincipe wordt gebaseerd, heeft HSTECH een professioneel technisch team, relais op hun ervaring en het meest lastest geavanceerd technisch, doet het onderzoek en probeert hun beste om de hoogte te doen - kwaliteit en hoge eindproducten. Tegelijkertijd, zal ons technisch team de technische rapporten en de vergaderingen betreffende SMT en PCBA-de industrie, de ononderbroken het leren nieuwe technologie altijd, vooral slimme Industriële technologie 2,0, en uitwisselingsideeën met andere bedrijven bijwonen. De verbetering van de wereldtechnologie zeer snel, leren wij nieuwe technologie van Duitsland, Japan, enz., verbeter ook onze zelf ontwikkelende capaciteit.

Contactgegevens
Shenzhen Hansome Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Rudi Jin

Tel.: 86-755-23209382

Fax: 86-755-23209382

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)